Dorpsboerderij Dronten
Home  |  Producten/diensten  |  Actueel  |  Links  |  Contact  |  Onze sponsoren  |  Fotoalbum  |  Documenten

Nieuwsarchief

Kom naar Nationaal Kinderboerderij weekend 29/30 mei

19 mei 2010
In het kader van het Nationaal Kinderboerderijenweekend heeft ook Dorpsboerderij Dronten dit jaar weer een open weekend. Dit weekend vindt plaats op zaterdag 29 en zondag 30 mei aan de Wisentweg 5, van 11.00 tot 17.00 uur.In het kader van het Nationaal Kinderboerderijenweekend heeft ook Dorpsboerderij Dronten dit jaar weer een open weekend. Dit weekend vindt plaats op zaterdag 29 en zondag 30 mei aan de Wisentweg 5, van 11.00 tot 17.00 uur.

Dieren aaien
Er is van alles te doen tijdens het weekend. Natuurlijk is er aandacht voor de dieren. We hebben een speciale knuffelhoek ingericht met de knaagdieren, je kunt ritjes rijden op het paard, of een ritje maken met paard en wagen. Maar ook kun je je uitleven op het springkussen en je kunt je laten schminken.
Verder zijn er activiteiten met een thema die te maken heeft met dieren.

Lentefair
Aanvullend is op zaterdag 29 mei ook de lentefair op het terrein. Tijdens deze fair zijn er talloze kraampjes met leuke, regiogebonden artikelen, een workshop bloemschikken voor kinderen en diverse demonstraties.

Kunstproject
Op beide dagen is het speciale kunstproject te zien waar de cliënten, die op de boerderij werken, de afgelopen 2 maanden druk mee bezig zijn geweest onder leiding van kunstenaar Ton Weerheijm die is verbonden aan de studio NATATOMA. Met zelfgekozen materialen in de omgeving van de boerderij uit de natuur hebben zij zich laten inspireren tot een zelfbepaald thema en daaruit zijn de mooiste kunstwerken ontstaan.
Deze worden tijdens de kinderboerderijdagen geëxposeerd.« terug naar nieuwsarchief